HEM

Om oss

checklist2.png

Ovanstående frågor ställde vi till ett stort antal företag och organisationer om avtalshantering och deras avtalsregister.

Resultatet var häpnadsväckande och vi märkte att det fanns ett stort behov hos alla företag och organisationer för ett enkelt och smidigt avtalshanteringssystem, eftersom de flesta använde fysiska avtalspärmar där avtal lätt glöms bort.

Det självklara valet när det gäller avtalshantering

Deal Management Nordic AB utvecklar IT-system för avtalshantering, avtalsbevakning och avtalsregister. Välkommen att testa vårt avtalssystem och hantera era avtal digitalt.

Testa 30 dagar gratis!

Deal Management har expanderat kraftigt och har i dagsläget tusentals användare som antagit vår besparingsåtgärd. Att ansluta sig till vårt avtalssystem Avtalskalendern innebär en ansenlig kostnadsbesparing för din verksamhet - hos oss återfinns såväl stora som små företag, över 20 kommuner samt föreningar. Vi är en av Sveriges absolut största leverantörer inom avtalshantering med kunder inom alla branscher och storlekar.

Vi erbjuder en överlägsen användarvänlighet i vår tjänst, ett bra pris och bästa möjliga personliga service. Avtalskalendern är det självklara valet när du vill ha den bästa avtalshanteringen.

Företaget grundades 2009 av entreprenörerna Mattias Sjunnesson och Andreas Haglund. Idag ägs företaget av grundarna och privata investerare, verksamheten drivs i bolaget Deal Management Nordic AB. Våra systemutvecklare är delägare och tillhör några av Sveriges vassaste inom .net programmering.

Vill du veta mer?

Kontakta Andreas Haglund 070-441 90 50, [email protected]