HEM

Om oss

Deal Management Nordic AB

Företaget grundades 2009 av entreprenörerna Mattias Sjunnesson och Andreas Haglund. Företaget ägs av grundarna och privata investerare. Våra systemutvecklare är delägare och tillhör några av Sveriges vassaste inom .net programmering. Både systemutvecklare och databasserver finns inom Sveriges gränser. 

Det självklara valet när det gäller avtalshanteringssystem

Deal Management Nordic AB har expanderat kraftigt, systemet Deal Manager har i dagsläget tusentals användare fördelat i flera hundra Svenska och internationella företag. Att ansluta sig till vårt digitala avtalshanteringssystem Deal Manager innebär en ansenlig kostnadsbesparing för ditt företag. Hos oss återfinns såväl stora som små kundföretag, kommuner samt föreningar. Vi är en av Sveriges absolut största leverantörer inom digital avtalshantering med kundföretag inom alla branscher.

Vad tycker våra användare om vårt avtalshanteringssystem?

Vi erbjuder en överlägsen användarvänlighet i vår tjänst, ett bra pris och personlig service i toppklass. Deal Manager är det självklara valet när du vill ha det bästa avtalshanteringssystemet. Osäker? Be om en referens från en användare i Deal Manager. I senaste kundundersökningen svarade 75% att dom hade rekommenderat vidare vårt avtalshanteringssystemet till ett annat företag, 65% gav oss även toppbetyg i kundbemötande!