HEM

Kom igång med Deal Manager

Backoffice- erbjudande!

Nu kan du prova Deal Managers backoffice tjänst kostnadsfritt. Med denna tjänst får du en hög kvalitet i din avtalshantering även om du inte har någon intern resurs med administrativt ansvar för Deal Manager. Tjänsten innefattar såväl skanning som registrering och hantering av kontoinställningar. 

Deal Manager backoffice innebär att vi tar över ansvaret för att avtal uppdateras, skannas, registreras och placeras i Deal Manager. Vi ser till att vara standby så att vi finns tillgängliga när du behöver oss. Att använda tjänsten för backoffice vara övergående, du behöver alltså inte binda upp dig en längre tid, kanske behöver du en kickstart att komma igång eller så har du en intern resurs skall ta över uppdraget på sikt.

Erbjudandet avser:
- Tillgång till 30 dagars kostnadsfri backoffice tjänst (Värde: 2 900 SEK)
- Max 10 avtal registreras av oss under den perioden (Värde: 2 500 SEK)
- När 30 dagars perioden är slut har ni möjlighet att fortsätta använda tjänsten till ett rabatterat prisKan vi hjälpa dig med något annat? 

Rådgivningsmöte (>60 minuter)
Kostnadsfritt rådgivningsmöte där vi går igenom ert konto i Deal Manager, vi sätter upp användare kategorier och mappstruktur enligt önskemål. 

Boka rådgivningsmöte